W

Astra WordPress teema

Miksi Astra WordPress -teema?

WordPress teemat. Niitä on kymmeniä tuhansia, mutta muutamat nousevat selkeästi esille. Astra on yksi suosituimmista WordPress-teemoista, ellei jopa suosituin. Moni sanookin, että paras wordpress teema, eikä syystä, sillä sitä voidaan käyttää blogeihin, yrityksien kotisivuiksi, verkkokauppoihin sekä moniin muihin nettisivutyyppeihin. Ilmaista versiota käytetään yli 200 000 verkkosivustolla. Astra antaa sinulle mahdollisuuden tuoda kymmeniä korkealaatuisia verkkosivustomalleja, joten voit muuttaa verkkosivustoasi yhdellä napin painalluksella. Voit laajentaa toimintoja päivittämällä teeman pro-versioon, mutta saatavilla on myös useita ilmaisia laajennuksia. Tässä artikkelissa käymme läpi, miksi Astra on niin suosittu kuin se on.

Astran kehittäjät 

Astran on luoneet Brainstorm Force – WordPress-kehitysyritys, joka on toiminut yli 10 vuotta ja jolla on yli 60 työntekijää. Ei ole mikään yllätys, että Astra integroituu sivurakentajiin niin tehokkaasti, koska Brainstorm Force toi markkinoille Ultimate Addons for Beaver Builder ja Ultimate Addons for Elementor -laajennukset. Brainstorm Force on myös kehittänyt sähköpostin optimointi- ja liidien luontilaajennuksen Convert Pro:n, Schema-merkintälaajennuksen Schema Pro:n ja portfolio-laajennuksen WP Portfolio:n. Kehittäjät ovat myös erittäin aktiivisia foorumeilla ja heiltä saakin pyydettyä apua nopeasti.

Astra

Astra on erittäin muokattava WordPress-teema, jolla on monia upeita ominaisuuksia. Se on yksi kevyimmistä teemoista ja kehittäjät lupaavatkin, että oletusarvoisten WordPress-tietojen kanssa Astraa käyttävän verkkosivuston pitäisi latautua alle puolessa sekunnissa. He ovat toteuttaneet useita toimenpiteitä tämän saavuttamiseksi, mukaan lukien jQueryn poistaminen käytöstä ja resurssien pitäminen alle 50 kt.

Astra yhdessä sivunrakentajien kanssa

Yksi asia, joka erottaa Astran monista muista malleista, on sen alkuperäinen tuki suosituille WordPress-sivunrakentajille. Se integroituu kauniisti sivujen rakentajien, kuten WPBakery Page Builder (aiemmin Visual Composer), Beaver Builder, Thrive Architect, Elementor, Divi Builder, Brizy ja Gutenberg, kanssa. Kuten näette myöhemmin, käynnistyssivustojärjestelmä vaatii Elementorin, Beaver Builderin, Gutenbergin tai Brizyn käyttämistä. 

Sivunrakentajien tuki on tärkeä myyntivaltti Astralle, koska on olemassa todella monia WordPress-teemoja, joita ei ole suunniteltu nykyaikaisia ​​sivunrakentajia ajatellen. Tämä voi johtaa tilanteisiin, joissa sivunrakentajan luoma tyylikäs sivu ei ”istu” ollenkaan.

Aktivointi

Kun aktivoit Astran, saat käyttöösi ”asetusruudun”, joks toimii apunasi, kun muokkaat viestejä, sivuja ja muita mukautettuja julkaisutyyppejä. Voit muuttaa monia yleisiä sivuasetuksia täällä, kuten missä sivupalkki näytetään ja onko sisältö ruudussa vai täydessä leveydessä. Ominaisuudet, kuten otsikko, sivun otsikko, esillä oleva kuva ja alatunnistepalkki, voidaan poistaa täältä kokonaan. Hienoa tässä asennuksessa on, että voit mukauttaa sitä, miltä kaikki näyttää sivukohtaisesti. Kuka tahansa teknisestä kokemuksestaan ​​riippumatta voi muokata verkkosivustonsa suunnittelua WordPress-teeman räätälöinnin avulla. Yksi ongelma, jota monet WordPress-käyttäjät – myös minä – kohtaavat toisinaan, on se, että teeman suunnittelua voi olla vaikea muokata mieleisekseen. Tästä ei tarvitse huolehtia Astran kanssa. Jos aktivoit Astra Starter Sites -laajennuksen, voit tuoda useita valmiiksi rakennettuja verkkosivustomalleja.

Mallit

Saatavilla on yli 70 mallia, ja löydät valmiita vaihtoehtoja blogeille, yrityksille, verkkokaupoille, portfolioille ja monille muille.. Tämä onkin yksi parhaista syistä käyttää Astraa, koska käytössäsi on 70 WordPress-teemaa yhdessä (tai 35 jos käytät ilmaista versiota). Valmiit verkkosivustot Astra on suunnitellut siten, että aloittelijat voivat luoda ammattimaisia ​​verkkosivustoja koskematta koodiin. 

”Koukkujen” (”Hooks”) ja suodattimien avulla kehittäjät voivat lisätä sisältöä verkkosivustoihin helposti, kun taas muut kuin kehittäjät voivat käyttää ilmaista ”Astra Hooks -laajennusta”, mikä tekee ainutlaatuisen sisällön ja koodin lisäämisestä verkkosivustoosi helppoa. Astra on 100% avoimen lähdekoodin, joten jos haluat tutkia teeman koodin, voit tehdä sen Githubissa. 

Astran mukauttaminen

Astra wordpress teema voidaan ladata WordPress.org-sivustolta tai suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan teema alueelta. Teema ei pakota sinua asentamaan WordPress-laajennuksia, mutta sinun on asennettava Astra Starter Sites WordPress -laajennus, jos haluat tuoda mallin verkkosivustollesi (lisätietoja tästä myöhemmin). 

Astra-asetukset -sivun löydät WordPress-ulkoasuvalikosta. Tämä sivu on enemmän keskittymä kuin asetussivu, koska kaikki teeman vaihtoehdot sisältyvät WordPress-teeman ”mukauttajaan” (customizer). 

Kaikki mukautusvaihtoehdot löytyvät WordPress-teeman mukauttajasta, mikä tarkoittaa, että voit esikatsella tekemiäsi muutoksia reaaliajassa. Voit myös vaihtaa esikatselutilan työpöydältä tablettiin tai mobiililaitteeseen. Vaihtoehdot on jaettu kahdeksaan ylätason osaan ja moniin alaosioihin. Tämän selkeän asettelun avulla on helppo löytää muutettavat asetukset, vaikka sinulla on mahdollisuus lisätä hakukenttä teemamuokkaimeen laajennuksen kautta.

Blogimerkintöjen osalta voit muuttaa rakennetta ja ottaa metatiedot käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Alatunnisteessa voit muuttaa asettelua helposti ja lisätä mukautettua tekstiä. Myös värejä ja ”typografiaa” voidaan muokata helposti, sekä WordPress-valikkoihin ja widgetteihin on pikalinkkejä.

Astra-aloitussivustot

Astra Starter Sites WordPress -laajennukseen viitataan Astra Options -sivulla oikealla ja tämä laajennus on ladattavissa ilmaiseksi. Kun olet aktivoinut sen, näet ulkoasuvalikossa uuden sivun nimeltä Astra Sites. Sinua pyydetään valitsemaan suosikkisivunrakentajasi: Elementor, Beaver Builder, Gutenberg tai Brizy. Jos valitset suunnittelun, joka käyttää esimerkiksi Gutenbergiä, sinun on aktivoitava Gutenbergin sivunrakentaja toimiakseen oikein. Tämä johtuu siitä, että kukin malli on luotu käyttämällä tietyn sivunrakentajalaajennuksen sivunrakennuselementtejä.

Kun olet valinnut sivun rakennustyökalun, aloitusverkkosivujen mallit tulevat näkyviin ja muistiinpanot siitä, kuinka monta mallia sille on käytettävissä. Se toteaa, että 70 mallia toimii Elementorin ja Beaver Builderin kanssa, kymmenen Gutenbergin ja 20 Brizyn kanssa. Nämä mallit voidaan suodattaa edelleen mallityypin mukaan: Kaikki, bogi, liiketoiminta, verkkokauppa, ilmainen ja muu. Suunnitteluluettelo mallit on merkitty ”Agency” -merkillä, joka viittaa Astra Pro -toimistopaketteihin. Kirjoitushetkellä oli 35 ilmaista ja 35 premium-mallia. Kaikkien mallien, ilmaisten ja premiumien laatu on erittäin korkea.

Kun valitset mallin, sinulle näytetään esikatselu sivusta ja selaamalla eri sivuja saat tuntuman siitä, mitä mallilla voi tehdä. Sivun vasemmalla puolella on luettelo laajennuksista, joita tarvitaan suunnittelun toimimiseksi oikein. Kun kaikki laajennukset on asennettu, ”Asenna laajennukset” -painikkeista tulee ”Tuo tämä sivusto”.

Varoitus tulee näkyviin, kun päätät tuoda verkkosivun. Tämä on muistutus siitä, että sinun ei pitäisi tuoda suoraan verkkosivustoa eikä tekijänoikeuksilla suojattuja kuvia saisi käyttää. Kun verkkosivujen suunnittelu on tuotu, painikkeeksi tulee ”Valmis”. Näytä sivusto! ’. Napsauttamalla tätä lataat verkkosivustosi ja voit nähdä, miltä muotoilu näyttää. 

Astran laajentaminen ilmaisilla laajennuksilla

Astra-asetukset -sivulla näet laatikon, jossa sanotaan, että voit laajentaa Astraa ilmaisilla laajennuksilla. Tässä on lueteltu yhteensä 12 laajennusta. Unlist Posts & Pages -lisäosan on luonut Nikhil Chavan, mutta kaikki muut luetellut ilmaiset laajennukset on luonut Brainstorm Force. 

Viisi ilmaista laajennusta on suunniteltu nimenomaan Astra WordPress -teemaa varten ja on hyvä argumentti siitä, että tämä lisätoiminto integroidaan pääteemaan, mutta arvostan sitä, että pitämällä tämä toiminto erillään he pitävät Astran ydinversion kevyenä. Astra Hooks -laajennus lisää uuden ”koukut”-osion WordPress-teeman räätälöintiin, jotta voit helposti lisätä sisältöä, pikakoodeja sekä Javascripteja. Astra Theme Visual Hooks näyttää kaikki koukkujen sijainnit Astra-teemalla. Näet nämä koukut myös virallisella Astran verkkosivustolla. 

Saatat muistaa, että aiemmin tässä artikkelissa selitin, kuinka meta-asetukset, kuten sivun otsikko ja sivupalkin sijainti, voidaan määrittää jokaiselle verkkosivustosi sivulle. Astra Bulk Edit -laajennus auttaa vähentämään aikaa, joka kuluu näiden asetusten mukauttamiseen useilla sivuilla. Voit soveltaa muutoksia satoihin sivuihin kerrallaan, jos haluat. Astra Customizer Reset -laajennus lisää vaihtoehdon teeman mukauttamiseen kaikkien asetusten nollaamiseksi. Se on hyödyllinen laajennus, vaikka yllättääkin, ettei sitä ole rakennettu suoraan teeman räätälöijään.

Toinen hieno vain Astraa käyttävä WordPress-laajennus on Astra-teeman kotisivupalkki. Kuten laajennuksen nimi viittaa, tämä lisää WordPress-teeman räätälöintiin vaihtoehdon lisätä banneri kotisivullesi. Sen avulla voit muuttaa bannerin tyyliä, kuvaa, tekstiä, sisältöä ja muuta. Muut ilmaiset laajennukset toimivat hyvin Astran kanssa, mutta niitä voidaan käyttää myös muiden WordPress-teemojen kanssa. Mukautettuja fontteja ja mukautettuja Typekit-fontteja voidaan käyttää mukautettujen kirjasintiedostojen ja Typekit-fonttien asentamiseen. Jos käytät Gutenbergiä, voit kokeilla Ultimate Addons for Gutenbergia. Se lisää 16 lisälohkoa sivusi luojaan, kuten tietoruudun, postitaulukot ja hinnaston. Katso heidän virallisilta verkkosivuiltaan kunkin lohkon esittelyt. Sivupalkin hallinta on myös hyödyllinen laajennus. Se on kevyt ratkaisu, joka yksinkertaistaa uusien sivupalkkien luomista ja hallintaa. Mukautushaku on myös hyödyllinen laajennus.

Visuaalisesti upeita malleja

Kun se on aktivoitu, WordPress-teeman räätälöijä saa hakupalkin, joka auttaa sinua löytämään vaihtoehtoja nopeammin. Viimeinen suositeltava ilmainen laajennus on Templator. Tämä on mielenkiintoinen uusi laajennus, jonka avulla voit tallentaa sivusi ja mallisi pilveen. Tämän jälkeen voit viedä ne mille tahansa verkkosivustolle. 

Astra Pro

On helppo ymmärtää, miksi Astran ilmainen versio on asennettu yli 200 000 verkkosivustolle. Sitä on helppo käyttää ja sillä on laaja valikoima verkkosivustomalleja ja käytettävissä on muita laajennuksia, jotka laajentavat toimintoja entisestään. Jos haluat vapauttaa Astra WordPress -teeman kaikki mahdollisuudet, sinun on päivitettävä premium-versioon. Sen lisäksi, että Astra Pro saa ensisijaisen tuen kehittäjiltä, ​​se tarjoaa monia uusia ominaisuuksia moduulien kautta. Ne, jotka ostavat jonkin agentuuripaketista, saavat myös pääsyn täydelliseen aloitussivustosuunnittelukirjastoon.

Moduulit

Astra Pro sisältää 18 pro-moduulia. Suurin osa moduuleista laajentaa ja parantaa WordPress-teeman räätälöijän käytettävissä olevia toimintoja ja voit aktivoida tai deaktivoida moduulit haluamallasi tavalla. Värit ja tausta -moduulia voidaan käyttää suunnittelemaan melkein minkä tahansa osan väriä, kun taas Typografia-moduuli lisää monia muita vaihtoehtoja fonttien mukauttamiseen ja muotoiluun. Välimoduuli tuo lisää vaihtoehtoja marginaaleille ja täytteille. Jos haluat muuttaa blogiasi tai arkistoida sivuja enemmän, aktivoi Blog Pro. Sen avulla voit näyttää kirjoittajaelokuvan blogikirjoitusten alla, ladata edellisen blogikirjoituksen nykyisen alle ja poistaa pehmusteet esillä olevasta kuvasta.

Mobiili otsikon(header) avulla voit näyttää mukautetun otsikon niissä reagoivissa laitteissa, kuten tableteissa ja älypuhelimissa. Header Sections lisää otsikon ylä- ja alapuolelle uuden osan, josta on hyötyä bannereiden ja muun sisällön lisäämiseen. Voit myös käyttää Sticky Header -moduulia kiinteän otsikon näyttämiseen sivun yläosassa. Sivuotsikot-moduulin avulla voit luoda kehittyneempiä otsikoita. Voit näyttää sivun otsikon suurta taustakuvaa vasten ja näyttää navigointilinkit.

Yksi hienoimmista moduuleista on Nav Menu, jonka avulla voit muuttaa tylsät vanhat navigointivalikkosi monimutkaisiksi megavalikoiksi. Voit näyttää valikkokohteita sarakkeissa, käyttää värejä, käyttää taustakuvia, korostaa tarroja ja muuta. Nämä lisäominaisuudet voivat parantaa huomattavasti navigointia, koska voit näyttää useita muita linkkejä samassa valikossa.

Mukautetut asettelut -moduulin avulla voit tallentaa mukautetut ulkoasut otsikkoon, alatunnisteeseen, 404 sivuun ja koukkuihin. Asettelut voidaan tallentaa ja lisätä helposti verkkosivustosi muille alueille. Sen sijaan Site Layouts -moduuli parantaa WordPress-teeman räätälöintiä antamalla sinulle paremman hallinnan mallin leveydestä ja säilöstä. Vieritä alkuun -toiminnon avulla voit lisätä vierityspainikkeen sivun vasempaan alakulmaan tai oikeaan alakulmaan. Sinulla on täysi hallinto sen tyyliin ja kuvakekokoihin sekä siihen, näkyykö se pöytätietokoneissa, mobiililaitteissa vai molemmissa. Alatunnisteen widgetit tarjoavat seitsemän erilaista asettelua alatunnistealueellesi. Voit hallita widget-alueen täyttöä ja leveyttä. Myös väri- ja typografia-asetukset ovat käytettävissä.

Integraatiomoduuleja on saatavana Easy Digital Downloads, WooCommerce, LearnDash ja LifterLMS. Näiden moduulien aktivointi antaa sinulle paremman hallinnan siitä, miten nämä laajennukset integroituvat verkkosivustosi ulkoasuun ja tyyliin. Viimeinen moduuli on White Label, jonka avulla voit merkitä Astran uudelleen omaksi tuotteeksi. Suunnittelutoimistojen mielestä tämä on hyödyllistä, koska se estää asiakkaita tietämästä, mitä WordPress-teemaa virasto käyttää verkkosivustonsa luomiseen. Uskon, että useimmat Astraa käyttävät verkkosivustojen omistajat päivittyvät yhdessä vaiheessa, kun lisämoduulit avaavat satoja uusia vaihtoehtoja – varsinkin kun Astra Pro on saatavana vain 59 dollaria vuodessa.

Astra Pro hinnoittelu

Astro Pro on edullinen WordPress-teema. Astra Pro -paketti maksaa 59 dollaria vuodessa, Mini Agency Bundle maksaa 169 dollaria vuodessa ja Agency Bundle maksaa 249 dollaria vuodessa. Näitä paketteja voi ostaa koko eliniän ajan ilman vuosimaksuja hintaan 249, 499 ja 699 dollaria. Kaikilla paketeilla on 14 päivän 100-prosenttinen palautusoikeus, eikä heillä ole rajoituksia, kuinka monelle verkkosivustolle teeman asentaa.

Astra Pro -paketti antaa sinulle kaikki Astra Pro -moduulit ja pääsyn premium-tukeen. Päivittäminen Mini Agency Bundle -palveluun antaa pääsyn kaikkiin aloitussivustojen malleihin ja Brainstorm Force -palvelun WP Portfolio -laajennukseen. Voit myös valita joko Ultimate Addons for Beaver Builder tai Ultimate Addons for Elementor. Molemmat laajennukset toimivat sujuvasti Astra Pron kanssa, joten ne ovat hyvä lisäys. Kaiken edellä mainitun lisäksi päivittäminen täydelliseen Agency Bundle -tuotepakettiin antaa molemmat näistä rakennustyökalulaajennuksista yhdessä Convert Pron ja Schema Pron kanssa. Toisin sanoen, kun päivität Agentuuripakettiin, pääset Astra Proon ja kaikkiin muihin Brainstorm Force -tuotteisiin. Mikä Astra Pro -paketti kannattaa valita? 

Mikä Astra Pro -paketti sopii sinulle

Riippuu vaatimuksistasi ja myös budjetistasi lähtötason paketti on täydellinen, jos et tarvitse pääsyä muihin aloitussivustosuunnitelmiin etkä halua käyttää mitään muita Brainstorm Force -sivuston lisäosia.Yksinään:

WP Portfolio myy vähittäismyyntihinnasta 49 dollaria vuodessa, Ultimate Addons for Beaver Builder hintaan 69 dollaria vuodessa, Ultimate Addons for Elementor hintaan 49 dollaria vuodessa, Convert Pro 99 dollaria vuodessa 

Schema Pro 79 dollaria vuodessa. 

Jos aiot ostaa joitain näistä laajennuksista, on järkevää päivittää johonkin paketeista. Jos ei, suosittelen säästämään rahaa ja pysymään lähtötason paketissa. 

Yhteenveto

Astra wordpress teema on epäilemättä yksi parhaista ilmaisista WordPress-teemoista. Teeman avulla voit helposti tuoda kymmeniä ammattimaisen verkkosivuston malleja ja tarjolla on hyvä valikoima ilmaisia ​​laajennuksia, jotka laajentavat toiminnallisuutta. Olen varma, että useimmat käyttäjät ymmärtävät, että kaikki vaihtoehdot sisältyvät myös WordPress-teeman räätälöintiin, koska se tekee mukauttamisesta yksinkertaisempaa.

Huolimatta siitä, että ilmainen versio on vankka, uskon, että useimmat WordPress-käyttäjät, jotka käyttävät Astraa verkkosivustolla, päivittyvät lopulta Astra Pro versioon. Alkaen vain 59 dollaria vuodessa, se antaa sinulle ensiluokkaisen tuen ja satoja uusia muotoilu- ja asetteluasetuksia. Toimistopaketin valitsevat voivat myös käyttää aloitussivustojen verkkosivujen malleja, jotka on merkitty virastoksi, ja ladata muita ensiluokkaisia ​​Brainstorm Force -laajennuksia. 

WebHelp Etusivu

Lue myös nämä

korjauspyyntö

Ilmoita meille, jos tuotteessasi on häiriöitä!

Lomakkeen alta löydät kartan etäisyyksistä.

Ilmoita meille, jos tuotteessasi on häiriöitä!