W

Dropshipping suomi

Dropshipping on noussut yhdeksi suosituimmaksi nettikauppa malliksi. Valtavan suosion takia se on myös hyvin kilpailtu ala, joten on hyvä tietää keinot kuinka erottua massasta.

Tienaa kotona ja perusta dropshipping verkkokauppa.

Aloittaminen on hyvinkin helppoa.

Mitä on dropshipping?

Lyhyesti sanottuna se on nettikaupan pyörittämistä ilman omaa varastoa. Kuulostaako hyvältä? Tarvitset siis vain omat nettisivut ja pääset myymään maailman suosituimpia tuotteita ilman omaa varastoa, eli sinun ei tarvitse sijoittaa muihinkuin nettisivuihin. Käytännössä myyt kolmansien osapuolien (jälleenmyyjien tai valmistajien)  tuotteita, jotka myös lähettävät tuotteet asiakkaillesi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia logistiikasta eikä ylimääräisistä työntekijöistä.

Aloittaminen käy hyvinkin nopeasti ja edullisesti. Valittavissasi on kaikista suosituimmat tuotteet lukuisilta eri toimittajilta, joten saat helposti upean tuotevalikoiman nettisivuillesi. Sinun ei tarvitse murehtia tuotteiden postittamisista eikä siitä että sinulta loppuu tuotteet varastosta.  Tilastollisesti noin joka 4 tuote myydään käyttäen dropshipping verkkokauppaa.

No entäs kolikon kääntöpuoli?

Koska dropshippingin aloittaminen on näinkin helppoa on se myös todella suosittua. Kilpailu on siis taattua ja koska myyt tuotteita kolmansilta oasapuolilta suoraan, on myös tuottosi normaalia pienempää. Joudut pitämääm tuotteidesi hinnat kilpailukykyisinä, jotta kauppa käy. Onneksi saat kuitenkin itse valita tuotteesi ja näin saat valtavasti liikkumatilaa. On monia tuotteita joita ei kovin moni suomalainen verkkokauppa myy ja näissä onkin mahdollisuus isompiin tienesteihin.

Mistä oikein aloittaisin?

Paras keino on rakentaa Elementor sivurakentajalla nettisivut WordPress alustalle ja ladata siihen Woocommerce verkkokauppa. Tee verkkokaupasta monipuolisempi ja tienaa enemmän rahaa CartFlows lisäosalla (lue lisää). Lataa jokin tunnettu dropshipping-lisäosa. Valmista!

Voit myös luoda dropshipping verkkokaupan Shopify alustalle. Tämän toteuttaminen on paljon helpompaa kuin WordPress alustalle, mutta lopputulos ei tule olemaan yhtä ammattimaisen näköinen.

Voit myös tilata meiltä edullisesti WordPress alustalle rakennetun verkkokaupan, joka sisältää kaikki tärkeimmät elementit, joita dropshipping vaatii. Tuotevalikoiman valitset itse.

Weelix – WebHelp tarjoaa ilmaisen opetuksen kuinka rakennat itse omat verkkosivut.

Lue myös nämä

korjauspyyntö

Ilmoita meille, jos tuotteessasi on häiriöitä!

Lomakkeen alta löydät kartan etäisyyksistä.

Ilmoita meille, jos tuotteessasi on häiriöitä!