W

Kuvankäsittelyn yleiskatsaus

Miksi käyttää kuvankäsittelyohjelmia?

Lyhyt vastaus on siksi, että sinulla on mahdollisuus rakentaa juurikin sellaista kontenttia kuin sinä itse haluat.

Kuinka vaikeaa tämä on?

Jos hallitset Adobe Photoshopin 100%, tulet työllistymään varmasti hyvällä palkalla. Tämän opetteluun menee kuukausia ellei jopa vuosia, koska ohjelma on aivan liian monipuolinen.

Paras ilmainen kuvankäsittely 2020

Puhelimille voi ladata erinomaisia ilmaisia sovelluksia kuten Canva, Bazaart, Image Size ja Boosted. Näiden opetteluun sinulla ei mene montaa tuntia.

Canva ja Bazaart-sovelluksesta löytyy paljon valmiita malleja, joista voit valita mieleisesi ja muokata sen vastaamaan tarpeitasi. Tämä onkin aivan mielettömän helppo ja hyvä keino rakentaa yritykselle mainoksia sosiaalisiin medioihin sekä nettisivuille.

Image Size-sovelluksella voit vapaasti valita kuvallesi uuden kuvakoon ja käyttää sitä projektissasi.

Boosted-sovelluksella voit tehdä upeita videoita ilmaiseksi. Jälleen kerran voit valita vapaasti jo valmiiksi tehdyistä malleista ja muokata / editoida niitä tarpeidesi mukaan. Sovelluksesta löytyy myös maksullinen versio, jolla saat entistä hienompia malleja käyttöösi.

Maksullinen vs. ilmainen kuvankäsittely?

Monet kuvankäsittelyohjelmat tarjoavat ilmaisen version ohjelmistaan ja näillä ominaisuuksilla pärjääkin perustilanteissa. Jos kuitenkin tarvitset ohjelmia jatkuvasti, niin on suositeltavaa ostaa ”premium” versio, joka yleisesti katsottuna tuo aina hyvinkin paljon uusia ominaisuuksia. 5-10€ kuukaudessa ei ole raha eikä mikään ohjelmasta, josta todella hyödyt paljon.

Lue myös : Kuvankäsittelyohjelma Canva – ABC

Canva – ilmainen logo designer – logo suunnittelu

Lue myös nämä

korjauspyyntö

Ilmoita meille, jos tuotteessasi on häiriöitä!

Lomakkeen alta löydät kartan etäisyyksistä.

Ilmoita meille, jos tuotteessasi on häiriöitä!