W

Tyytyväisyystakuu 100%

Minulla on jo nettisivut, haluan vain päivitetyn ulkoasun

Luomme sinulle uuden ilmeen ”koevedoksena” ilmaiseksi. Jos sinulla on valmiina visio miltä haluat nettisivujesi näyttävän, ilmoita niistä meille niin toteutamme ne sinulle. Voit myös hakea inspiraatiota ”Mallit” sivultamme. Käytämme olemassa olevaa hosting-palveluasi tai tarvittaessa vuokraamme uuden. Sivut rakennetaan WordPress-alustaa käyttäen.

Minulla ei ole vielä nettisivuja

Projekti aloitetaan luomalla sinulle sinut, joihin sinä olet 100% tyytyväinen. Kun sivut ovat valmiit keksimme sivuillesi hyvän verkkotunnuksen (www.minunsivut.fi). Vuokraamme joko webhotellin tai pilvipalvelimen zoner.fi tai domainhotelli.fi hosting-palveluiden kautta. Siirrämme uudet sivusi uudelle verkkotunnuksellesi ja teemme asennuksen. 

Edulliset kotisivut- mallit

Nettisivujen suunnittelu on yksi työläimpiä, mutta tärkeimpiä osa-alueita kokonaiskuvassa. Nopeuttaaksemme tätä prosessia, sivuiltamme löytyy valmiita ”demo-malleja”, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa hahmottaa omat kotisivut. Mallien avulla on helppo suunnitella pienyrittäjän kotisivut ja verkkokauppa.

A

Avaimet käteen - Kotisivut helposti

Hyvät verkkosivut wordpress -alustalle vaativat suunnittelua. Anna meidän tehdä suunnittelutyö puolestasi ja saat ammattimaiset kotisivut. Visuaalisesti upeat sivut pidentävät tutkitusti istuntojen kestoja ja lisäävät myyntiä; kasvattavat konversio astetta (conversion rate).  

B

Nettisivut yritykselle hinta?

Yritysten verkkosivut maksavat sadoista euroista tuhansiin euroihin. Tämä on tietenkin täysin riippuvainen nettisivujen sisällöstä. Yritysten kotisivut vaativat monesti muutakin kuin tyylikkään ulkoasun. On hyvä huomioida myös brändin rakentaminen, myyvä verkkokauppamainos Googleen ja sosiaalisiin medioihin sekä nettisivujen hakukoneoptimointi. Helpoiten hinnan saa selville kysymällä lisää info@weelix.fi.

C

Tee itse kotisivut

Jos haluat säästää rahaa ja sinulta löytyy sinnikkyyttä, tarjoamme ilmaiset WordPress-ohjeet, joiden avulla luot kotisivut ilmaiseksi. Luo oma WordPress-blogi ja tee siitä suosittu WebHelp-ohjeiden avulla. Perusta dropshippin WordPress-verkkokauppa ja tienaa rahaa helposti netissä. Lue lisää Webhelp-osiosta.

D

Meiltä löydät myös seuraavat lisäpalvelut, joiden avulla boostaat sivusi kävijämääriä.

Konversaatio asteen nostaminen

Tutkitaan ja kokeillaan eri vaihtoehtoja, joilla parannamme konversaatio astettasi.

Sivuston nopeuden optimointi

Isot kävijämäärät sekä tilaa vievät kuvat / videot hidastavat sivuasi. Tämä palvelu on näitä varten.

Markkinointi & mainostaminen

Teemme sivuillesi markkinasuunnitelman sekä myyviä mainoksia.

Hakukoneoptimointi

Perusteellinen hakukoneoptimointi, jotta sivusi nousevat Googlen hakukonetuloksissa.

Rattaat pyörähtävät kätevästi eteenpäin ottamalla meihin yhteyttä. Kysyminen ei sido tai maksa sinulle mitään, joten voit huoletta kysyä asiasta lisää.

korjauspyyntö

Ilmoita meille, jos tuotteessasi on häiriöitä!

Lomakkeen alta löydät kartan etäisyyksistä.

Ilmoita meille, jos tuotteessasi on häiriöitä!